Se adresse

SIT workshop bindevæv og traume release.

For mig meget vigtigt, at du virkelig lærer at mærke med dine hænder. Jeg giver ikke op, før du har fundet din måde, at mærke når vævet arbejder, og hvornår der ikke sker mere.
At du får lært at se, de forandringer du laver med dine hænder.
At du kan mærke forskel på hvordan hud, muskel, bindevæv, nerver og knogler føles, når du rører ved det.

For mig er bindevævet et forunderligt univers at dykke ned i. Det er en verden af kaos, der har sin egen orden og liv.
At arbejde med disse silketynde tråde, der glider og flyder rundt og forandres i det uendelige. Med dugdråber, der glider udenpå og som bobler inde i trådene.
Jeg synes, det helt magisk at kunne røre lidt her og skubbe lidt der og så se kroppen forandres lige foran mig. Det er som om at modulere med kroppen.

Dette er et grundkursus i bindevævsteknikker. Her lærer du at arbejde med huden. Dvs. strabs, akustriber og arvæv. Strabs er tværgående striber i huden. Akustriber er det væv, der ligger mellem akupunkturlinjerne.
Du får lært at rette sacrum og atlas ved at påvirke propriocepterne i huden.
Der skal også arbejdes dybere ned i vævet. Her bruges bla. i triggerpoints. Men der er også andre måder at arbejde med vævet på end via triggerpoints, som du også vil få at lærer.
Du kommer også til at løsne arvæv. Arvæv kan være utrolig invaliderende for kroppen. Det kan trække og give udfordringer i forhold til bevægelse og holdning.
Er du behandler i forvejen har du givet vis lært at se kroppens funktion. Men jeg vil vise dig, at der er andre måde at se kroppen på.

Derudover lære du at give et traume release, hvor man bruger bindevævsteknikkerne til at forløse de følelser, der er bundet i vævet efter slag eller chok.
Derved holder de efterfølgende behandlinger, der er møntet på selve slaget, bedre. Du lærer 2 måder at teste på. Dels en fysisk måde og dels en, hvor du skal mærke energierne i kroppen. Så er det op til dig at finde ud af, hvad der virker bedst for dig.
Det er alt sammen meget skånsomme teknikker, hvor du mere synker og bruger din bevidsthed til at lave forandringerne. Det betyder at du kan komme langt dybere ned i vævet end ved at trykke og bruge tvang til at få vævet til at slappe af.
Det er muligt at synke helt ind til knoglerne og løsne for periost og man kan lave bonebending. Ved mennesker løsner jeg f.eks for bonebruise, der ligger i det yderste knoglelag og under periost.

Der bliver selvfølgelig arbejder mest med hundene, men i kursister kommer også til at prøve noget af det på hinanden. For mig er det vigtigt at I forstår hvad det er I laver på hunden. Og den bedste måde er at prøve det på egen krop. Så strabs, akustriber, arvæv, rette sacrum/altas og et par enkelte triggerpoints prøver i på hinanden.
 

Praktiske oplysninger

Antal lektioner 30 Timer (40  lektioner)

Pris: 5.600 kr.

Betaling: Mobil pay: 42448 eller på konto nr. 6820 1817688

Tidspunkt:

                    Lørdag kl. 9 - 16.30, søndag kl 9 - 16.30.

Sted: Skælskør Landevej 21, Nyrup, 4262 Sandved - Jeg køre gerne til Jer, hvis I er minimum 6 kursister.

Underviser: Jette Suzana Harder

Tilmelding: Info@jetteharder.dk oplys navn, kursus og dato for kurset.

Betaling ved tilmelding. Kaffe/te, lidt sødt til ganen og en sandwich til frokost er inkluderet i prisen.

Du er registeret som deltager, når beløbet er modtaget. 
Hvis du er nødt til at afmelde, vil din tilbagebetaling ske på følgende måde:
Ved afbud med mere end 3 uger til uddannelsens start tilbagebetales beløbet, dog minus et administrations-gebyr på kr. 400 kr.
Ved afbud inden for de sidste 3 uger inden uddannelsens start tilbagebetales beløbet, dog minus gebyr på 1000 kr.
Resten af det indbetalte beløb kan i begge tilfælde overflyttes til et andet kursus eller tilbagebetales.
Ved sygdom kan du arrangere privatundervisning hos den pågældende underviser. Dette betales pr time efter aftale med underviseren.

Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Akademi SIT2You Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
Akademi SIT2You Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598