Se adresse

SIT uddannelse til dyr

SIT er en grundig uddannelse i at arbejde med hunde. For at du får en intensiv og personlig undervisning. Der undervises på små hold. 9 moduler. 

Der er i alt 178 praktiske timer og 120 timer til hjemmearbejde.

Max deltager: 6

Datoer for uddannelsen


Der er på nuværende tidspunkt ikke planlagt datoer.

Et SIT forløb for hunde er en måde at hjælpe hunden til virkelig at få forandringer i kropsholdningen.
Det er behandling over 7 delbehandlinger.

På uddannelsen vil du lærer at se hunden på nye måder. Både hvor du går i deltajer med f.eks åndedrættet og se helheden ud fra Anatomy trains.

Der bliver arbejdet med bindevævet og det er en fordel, hvis du allerede har lært at arbejde med det. F.eks ved at tage SIT workshoppen - bindevæv og traume release.
På uddanelsen kommer flere teknikker. Bl.a. vil du lærer at arbejde energetisk, da den 6 behandling er en energetisk afbalancering af kroppen.

På supervisions dagene vil der komme yderligere information om de forskellige behandlinger og der vil blive set på hundene ud fra at skulle give en symptombehandling.

For mig er det meget vigtigt at du får et indgående kendskab til at arbejde med et SIT forløb. Derfor forventer jeg at du øver på hunde hjemme. Du skal have 5 hunde, du skriver journal på, som vil indgå i den praktiske eksamen.
Der bliver envidere trænet i 50 muskler. Det er navn, udspring, tilhæftning og funktion. Disse vil blive brugt til en multibychoise opgaver til skriftlig eksamen. Udover at skulle skrive ud fra en case.

SIT Hund

  • Hvis du er blevet grebet af teknikkerne og de forandringer, du kan lave med dine hænder, så er SIT uddannelsen muligheden for at dykke yderligere ned i hundens kropsholdning.
  • Her vil du lære betydningen af åndedrættet og hvad du kan gøre for at forbedre den.
  • Du vil lære at arbejde med anatomy trains, der er de linjer af muskler, der samarbejder om kroppens bevægelse.
  • Du vil lære at arbejde energetisk.
  • SIT er et forløb, hvor du kan ændre hele hundens kropsholdning.
  • Da følelser er bundet op i bindevævet, ændre hunden sig til at blive gladere og have mere overskud.
  • SIT forløb er et oprydningsforløb, hvor dyret bliver arbejdet igennem i 7 forskellige delbehandlinger.
  • Du vil blive endnu mere præcis, når du arbejder med hunden, da du vil lære at se de sammenhænge der er i kropsholdnigen. Her er kendskabet til anatomi trains en stor hjælp.
  • Du skal have 5 model hunde hjemme, der skal igennem alle 7 moduler. Du skal skriver journal på dem. Det er vigtigt at du øver dig, for at du bliver sikker i at se på hundene.

I journalen skal du skrive dine iagtagelser op. Både hvordan hunden ser ud før du arbejder med den, hvad der sker mens du arbejder og hvordan hunden ser ud bagefter. Hvad kan ejerne fortælle om hunden efter den har været hos dig.
Journalerne vil indgå i den muntlige eksamen, hvor du skal fortælle om det modul og hund du trække. Efterfølgende skal du vise modulet på en hund.

Du vil også skulle lære en del muskler at kende. De skal kunnes ved navn, udspring, tilhæfning og funktion.

Der er en skriftlig og praktisk eksamen.

Praktisk information:

Tid: Torsdag kl 9 - 16.30, fredag kl 9 - 16.30, lørdag kl 9 - 16.00
Supervisionsdage kl 9 - 16.00 og  9 - 16.00

Pris:  Ialt 36.000 kr.
Ved tilmeldning betales depositum 3600 kr.
Herefter betales 3.600 før hver modul. (også ved fraværd).
Tilmeldingen til hele forløbet og kursusbeløbet er bindende ved underskrevet deltagerkontrakt.


Eksamens gebyr er inkluderet.
Kaffe/te og sødt til ganen er inkluderet.
Sandwich til frokost er inkluderet.

Betaling:
Mobbil pay: 42448 eller på konto nr. 6820 1817688

Sted: 
Skælskør Landevej 21, Nyrup, 4262 Sandved
(Det er muligt at overnatte i klinikken)


Tilmelding:
V. Jette Suzana Harder 4010 0598 eller skriv til mig på info@jetteharder.dk.

Du er registeret, som deltager, når beløbet er modtaget. 
Hvis du er nødt til at afmelde, vil din tilbagebetaling ske på følgende måde:
Ved afbud med mere end 3 uger til uddannelsens start tilbagebetales beløbet, dog minus et administrations-gebyr på kr. 400 kr.
Ved afbud inden for de sidste 3 uger inden uddannelsens start tilbagebetales beløbet, dog minus gebyr på 1000 kr.
Resten af det indbetalte beløb kan i begge tilfælde overflyttes til et andet kursus eller tilbagebetales.
Ved sygdom kan du arrangere privatundervisning hos den pågældende underviser. Dette betales pr time efter aftale med underviseren.

Opbygningen af SIT uddannelsen

1. Åndedrættet
Åndedrættet er meget vigtigt. Det er afgørende for, om vi lever eller er døde. Jo bedre man trækker vejret, jo mere tager man livet ind.
På kurset vil du lære at iagtage hundens vejrtrækning. Hvordan ser det ud, når hundens trækker vejret frit? Hvordan registrerer du en ubalance? Du lærer, hvad du skal gøre for at rydde op og forbedre brystets funktion.

2. Stræk siden
Her vil du lære at iagtage hundens bevægelighed i siden.  Og du lærer at åbne og forlænge, der hvor der er behov for det.

3. Forlæng indersidne af benene og bugen
Du vil lære at se, hvor der kan være behov for at forlænge på benene og bugen. Hvad er det, du skal se efter? Du lære at løsne inderlår, mave muskeler og mørdbrad.

4. Forlæng ryggen og udvending på benene
Hvordan er bevægeligheden i ryggen? Der bliver repeteret at sætte korsbenet og øverste nakkehvivel på plads. Men også hvordan du enkelt kan afhælpe rotationer i alle hvivlerne.

Supervision af modul 1 - 4
Modulerne bliver gennemgået. Dels gennemgår vi det du har lært, og dels vil der komme flere ting du kan arbejde med på de forskellige moduler.

5. Nakke, hals og hoved
Her lærer du at se bevægeligheden i nakken. Og skævheder i kraniet. Du lære at løsne for nakken, hals, kæbe og diverse muskler på hovedet. Du lærer energetisk KST, der er en enkelt måde at arbejde med kraniet.

6. Intergration energetisk
Her vil du lære mere energetisk arbejde med hunden. Du vil prøve det på dig selv for at mærke, hvad det er hunden mærker, og hvad der kan ske. Hele hunden bliver arbejde igennem. Du vil lære, at en ganske let berøring kan lave utrolige forandringer. Energetisk arbejde er helt på kroppens præmiser.
Du lære at give et traume release og du lære bonebending.

7. Tilpas de lange linjer
Her vil du høre om anatomitrais til hunden. Anatomitrais er en måde at beskrive kroppen. Det er de muskelbånd, der arbejder sammen. Igen en ny måde at iagtage hundens krop på.

1. Superficial ventrale linjen
2. Superficial dorsale linjen
3. Ventrale linje
4. De 4 linjer på forbenene
5. Spiral linjen
6. Funktions linjen.
7. Deep ventral linje

I dette modul skal du finde de sidste ubalancer i kroppen. Du kigger linjerne i forhold til hinanden. Forsiden i forhold til bagsiden. Siderne i forhold til hinanden og så videre. Der bliver brugt samme test, som bruges til traume release. Det er et fantastisk redskab, når du får en ny hund i klinikken, hvor et forløb ikke kommer på tale.

Supervision af modul 5 - 7
De sidste 3 moduler bliver gennemgået og igen vil der være flere ting, du kan arbejde med  på de forskellige moduler. Vi vil også se mere på hvordan du kan tilrette lægge din tid, når der kommer en ny hund, der ikke skal igennem et forløb. Der vil også være eksamensforberedelse.

Eksamen
Der er en skriftlig eksamen hvor du skal lave multibychoise  opgaver, hvor du skal kunne navn, udspring tilhæftning og funktion  på udvalgte muskler. Der er også en case hvor du skal beskrive hvad du vil gøre for at hjælpe hunden bedst muligt.
Til den muntlige eksamen trækker du først hvilket modul, der skal fortælles om. Dernæst trækker du en af de 5 hunde, du har arbejdet på hjemme. Efterfølgende skal du vise det pågældende modul på en hund.

Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Akademi SIT2You Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
Akademi SIT2You Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598