Se adresse

SIT uddannelse til dyr

Datoer:
20 - 22 februar Opmærksomme hænder til Dyr

SIT uddannelsen:
26 - 28 marts 2020:  SIT 1
23 - 25 april 2020:  SIT 2
23 - 25 maj 2020:  SIT 3
13 - 15 august 2020:  SIT 4
10 - 12 september 2020:  SIT 5
  8 - 10 oktober 2020:  SIT 6
  5 - 7 november 2020:  SIT 7

Kurset foregår over otte weekender.

På kurset vil du lære forskellige skånsomme, men dybdegående teknikker til at arbejde med hestens kropsholdning. Du kommer til at arbejde i bindevævet, så kan lave strukturelle forandringer.

Du vil lære at lave et traume release, så du kan hjælpe dyret efter slag/spark eller psykiske chok. Så længe vævet husker traumet, kan det være svært og til tider umuligt at få behandlinger til at holde.
Du vil lære en ny måde at se på dyrets holdning.

Behandlingerne vil kunne bruges til symptombehandling og til en oprydning af hele kroppen.

Der kan blive undervist i både hund og hest eller kun i hund eller hest.

Max 8 deltagere.

SIT-dyr

Et helt SIT forløb er over 7 delbehandlinger. Da det er dyr, vi skal arbejde på, har jeg valgt at lave et grundkursus, hvor du lærer de fleste af de teknikker, der skal bruges i de sidste behandlinger. Derfor er der 8 moduler. Det er store forandringer, der bliver lavet i de forskellige behandlinger, og dyrene bliver hurtigt trætte. Der er ikke tid til at øve teknikkerne, når først du begynder at arbejde på fx dyrets åndedræt. Teknikkerne skal være på plads, så det nye for dig kun er selve behandlingen.

Den første del - Opmærksomme hænder - kan sagtens læres for teknikkernes skyld. Du kan bruge dem til at lave symptombehandling på lige fod med almindelig massage. Du når bare dybere, og behandlingerne er mere holdbare. Men hvis du vil lave strukturelle forandringer på dyret, skal der syv behandlinger til. Der vil komme lidt flere teknikker i de næste moduler, der vil gøre det endnu lettere at afspænde vævet. Der vil også blive undervist i energetisk arbejde. Bl.a energetisk KST.

Når dyrets ejer ikke kender til forløbet, har du som regel kun en gang til, at vise hvad du kan. Her er det en stor fordel at kende til bl.a. anatomitrains, som læres i SIT 7. Derefter er det op til dig, at overbevise dyrets ejer om fordelen ved et helt SIT forløb for netop hans/hendes dyr.

Det er vigtigt, at du har nogle dyr at øve dig på. Jeg forlanger du har 5, du skriver journal på. Men jo flere jo bedre. Øvelse gør dig mere sikker på teknikkerne og på at iagtage.

I journalen skal du skrive dine iagtagelser op. Både før behandlingen, hvad sker der, mens du behandler og bagefter. Hvad kan ejerne fortælle om dyret efter behandligen. 

Du vil også skulle lære en del muskler at kende. De skal kunnes ved navn, udspring, tilhæfning og funktion. Disse bliver en del af den multi by choise eksamen der er efter uddannelsen.

Der er også en praktisk eksamen.


1. Opmærksomme Hænder.
Denne del af kurset giver dig mulighed for at kunne lave symptombehandling af dyret. Du vil lære at få opmærksomhed i dine hænder og enkelte blide, men dybdegående teknikker.

Du kommer til at afspænde hud, bindevæv, sener og muskler. Teknikkerne er yderst effektive til at løsne ar. Du vil lære en blid måde at arbejde i akupressur og triggerpunkter, og du vil lære at bruge akupunktur linjerne som suturlinjer i kroppen. Du vil lære om strabs, der er tværgående linjer i huden. Du vil lære teknikker, der på en enkelt måde retter korsben og de øverste nakkehvivler.

På kurset vil I arbejde på hinanden, så du kan mærke teknikkerne på dig selv. Det er vigtigt, at du ved, hvad det er, du laver på dyret.

2. Åndedrættet
Åndedrættet er meget vigtigt. Det er afgørende for, om vi lever eller er døde. Jo bedre man trækker vejret, jo mere tager man livet ind.

På kurset vil du lære at iagtage hestens vejrtrækning. Hvordan ser det ud, når hesten trækker vejret frit? Hvordan registrerer du en ubalance? Du lærer, hvad du skal gøre for at rydde op og forbedre brystets funktion.

3. Stræk siden
Her vil du lære at iagtage dyrets bevægelighed i siden.  Og du lærer at åbne og forlænge, der hvor der er behov for det.

4. Forlæng indersidne af benene og bugen
Du vil lære at se, hvor der kan være behov for at forlænge på benene og bugen. Hvad er det, du skal se efter? Du lære at løsne inderlår, mave muskeler og mørdbrad.

5. Forlæng ryggen og udvending på benene
Hvordan er bevægeligheden i ryggen? Der bliver repeteret at sætte korsbenet og øverste nakkehvivel på plads. Men også hvordan du enkelt kan afhælpe rotationer i alle hvivlerne.

6. Nakke, hals og hoved
Her lærer du at se bevægeligheden i nakken. Og skævheder i kraniet. Du lære at løsne for nakken, hals, kæbe og diverse muskler på hovedet. Du lærer energetisk KST, der er en enkelt måde at arbejde med kraniet.

7. Intergration energetisk
Her vil du lære mere energetisk arbejde med dyret. Du vil prøve det på dig selv for at mærke, hvad det er dyret mærker, og hvad der kan ske. Hele dyret bliver arbejde igennem. Du vil lære, at en ganske let berøring kan lave utrolige forandringer. Energetisk arbejde er helt på kroppens præmiser.

8. Tilpas de lange linjer
Her vil du høre om anatomitrais til dyret. Anatomitrais er en måde at beskrive kroppen. Det er de muskelbånd, der arbejder sammen. Igen en ny måde at iagtage dyrets krop på. Der er syv linjer i kroppen.

1. Forsidelinjen (undersiden)
2. Bagsidelinjen
3. Sidelinjen
4. De 2 arm linjer
5. Spirallinjen
6. Funktionslinjen.
7. Den dybe front linje

I denne behandling skal du finde de sidste ubalancer i kroppen. Du kigger linjerne i forhold til hinanden. Forsiden i forhold til bagsiden. Siderne i forhold til hinanden og så videre. Du lærer en enkelt måde at teste dig frem til, hvor du helt præcist skal være. Denne test bliver også brugt til at lave et trauma release. Og derfor vil der også blive brugt tid på det. Igen vil der blive arbejdet på hinanden. I kommer til at afbalancere linjerne på hinanden, så du har en fornemmelse af effekten på dyrene.

Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Jette Suzana Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
     
Jette Suzana Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598