Se adresse

SIT menneske

  • Er du træt af behandlinger, der ikke virker?
  • Vil du slippe for ondt i hovedet, ryggen, benene og armene?  
  • Vil du have sat din diskusprolaps på plads?
  • Vil du have bedre livskvalitet?  
  • Vil du have en bedre kropsholdning?
  • Vil du lære dig selv bedre at kende?
  • Ved at arbejde med din kropsholdning vil du lære, hvilke signaler din krop sender.  
I SIT menneske arbejder jeg i bindevævet. På den måde kan jeg lave strukturelle forandringer i din kropsholdning. Kroppen skal fungere i forhold til tyngdekraften. Kommer kroppen ud af lodlinjen, kan tyngdekraften trække i kroppen. Derved får du ondt. Et SIT forløb er på 12 behandlinger.
Jeg har nu afsluttet et forløb med 12 behandlinger, som har været en luksus for min krop. Det kan klart anbefales.

Jeg kom til Jette med et ønske om hjælp til en nedsunken forfod, hvilket jeg fik og er på den måde sluppet af med smerterne. Jeg havde længe tænkt på at få løftet mit venstre øjenlåg ved en operation. Dette fik jeg ikke brug for, for det klarede Jette lige med sine blide fingre.

Derudover har jeg fået sving i mine arme og hofter igen, når jeg går.Jeg har fået en mere rank holdning og flere små justeringer i kroppen, som har løsnet op for gamle spændinger, hvilket har været en god følelse.

Jette har en blid og respektfuld tilgang til kroppen, hvilket gør behandlingen afslappet.
FØR
EFTER
FØR
EFTER
Før: Dreng ½ år efter et uheld. Før en SIT behandling hos mig.
Han er set bagfra. Han har en stor skævhed i det øverste af ryggen og nakken. Han havde meget svært ved at få den ene side med. I hans genoptræning var der ingen udvikling.

Efter: Samme dreng efter et SIT forløb.
Ryggen og nakken er rettet ud.
Der er ikke forskel på højre og venstre side. Han kan igen stå på et ben uden problemer.
Han fik stort udbytte af sin træning igen. Det er ikke længere muligt at se  han havde være ude for et uheld.

Læg mærke til nakkens ændring. Det øverste af ryggen er mindre synligt, og armene er mere afslappede.                                                                                  
SIT menneske er en unik måde at arbejde med din krop på. Det er ikke noget, du behøver at have brug for at få. Alle fortjener at få behandlingen, da allle fortjener at have det godt. Jeg kan fjerne op til 75% af dine skavanker. Hvis du har mange fysiske problemer, kan du virkelig se og mærke en forskel. Hvis du ikke har så mange skavanker, kan du mærke det alligevel. Er du en toptrænet idrætsmand, kan det betyde, at du får 5% mere overskud i kroppen, og det kan betyde forskellen på at blive nr. 1 eller 2.
Jeg havde en løber, der løb Berlin Maraton. Efterfølgende fik han skinnebensbetændelse. Det fik jeg hurtig afhjulpet og anbefalede ham et SIT forløb. Fordi han fik det langt bedre, end han tidligere havde haft, kunne han træne hårdere. Fra at løbe et maraton på 3 timer og 10 minutter nedsatte han året efter sin tid med 20 minutter.
Formål
Formålet med behandlingen er at få din krop til at fungere bedst muligt i forhold til det, den har med sig.

Jeg ser på kroppen som en helhed. Alt er forbundet og afhængig af hinanden. Jeg arbejder i bindevævet, som er det, der binder kroppen sammen. Bindevævet ligger rundt om og gennem musklerne, rundt om organerne og under huden. De hinder, der bliver trukket af et stykke kød, er det væv, jeg arbejder med. Det er selve kroppens struktur. Når jeg arbejder i vævet, kan jeg ændre kroppens holdning.

Alle vores oplevelser lagres i bindevævet. Derfor fortæller kroppens holdning noget om, hvad livet har budt os. Jeg kan ikke se, hvad der er historie, og hvad der er nutid. Jeg kan kun se, hvad kroppen fortæller lige nu og her. Når jeg ændrer kropsholdningen, hjælper jeg kroppen til at give slip på oplevelserne, så oplevelserne bliver til historie i stedet for en belastning. 

Det er sjældent, at man kan genkalde sig historien, der ligger bag. Det er det følelsesmæssige, der var forbundet med oplevelsen, der giver slip. For nogen betyder det, at de græder og skælder ud. Sjældent hos mig, men efterfølgende kan der komme en følgevirkning. Mange giver bare slip uden reaktioner. De føler sig bare lettet, gladere og mere mobile. Men en ting er sikkert. Med de teknikker jeg bruger, er det kun det, du er klar til at slippe, der giver slip.

Teknikker
Jeg bruger mange forskellige teknikker. Jeg har arbejdet med fysiomassage i 13 år og kan tage meget hårdt. Men jeg foretrækker at bruge blide teknikker som Rosenberg Teknik, Triggerpoint, energetisk arbejde mv. Min erfaring er, at jeg når dybere, når kroppen selv får lov til at være med i forandringen. Det hænder, at jeg er nødt til at vække vævet ved at bruge lidt hårdere teknikker, som fx dem, der bliver brugt i Rolfing (se mere her >>). Jeg bruger det, der skal til for at hjælpe dig bedst muligt. 

Dermed ikke sagt at behandlingerne i SIT ikke kan gøre ondt, når det er blidt. En spænding, der gør ondt inden, kan gøre ondt, bare der bliver taget kontakt til den.

Behandlingens opbygning
SIT menneske er bygget op over 12 delbehandlinger. De første ni er en oprydningsfase, hvor kroppen systematisk bliver gennemgået. Hver behandling har sit tema. 1. behandling er fx åndedrættet. 2. behandling jordforbindelse osv. De sidst tre er integrationsfasen, der gør behandlingerne holdbare. Behandlingerne følger vores livsforløb:

1. Åndedrættet – det første, vi gør, når vi bliver født, er at trække vejret.
2. Fødderne – vi skal lære at gå og få jordforbindelse.
3. Siderne – vores krop strækker sig.
4. Indersiden af benene – vi danner vores indre liv.
5. Forsiden – vi skal finde ud af, hvad vi kommer ud med, til andre mennesker.
6. Bagsiden – vi skal lære at leve med vores belastninger.
7. Armene – vi skal lære at favne verden.
8. Nakke/skuldre – vi skal have hovedet med i det, vi gør.
9. Integration af ryggen – vi finder vores indre jeg.
10. Integration af benene – vi finder vores ståsted i livet.
11. Integration af hele kroppen – den sidste afbalancering.
12. Reboot/boost - Samspil mellem væv og energi.

Det er bedst, at der går 2-4 uger mellem behandlingerne. Kroppen har behov for at fordøje forandringerne. Ikke sådan forstået at man ikke kan få to behandlinger om ugen. Men det kan betyde, at du ikke får lige så meget ud af behandlingen, som du ville have fået, hvis du gav kroppen bedre tid.

Hvis du har lyst, tager jeg før- og efter billeder. Her kan vi se, hvad det er, kroppen har givet slip på, og hvilke forandringer der er sket.

Når du er færdig med de 12 behandlinger, skal der helst gå 3-6 måneder før du igen får strukturel forandrende behandling. Kroppen bruger tiden til at vende sig til at være et andet sted. Derefter er det ofte en god ide at få et eftersyn en gang i mellem, hvor du kan vedligeholde forandringerne.

Nogen vælger at komme med ½ års mellemrum. Andre en gang om året. Enkelte  kan have behov for at komme oftere. Det kan også være, du har lyst til at komme igennem forløbet igen, når der er gået en årrække. For nogle er det en god mulighed for, at kroppen giver slip på endnu flere fysiske problemer. Nogle har været igennem en masse forandringer i deres liv, som de har lyst til at kroppen får mulighed for at følge med i.
Er der en kropsholdning, du genkender?
Kroppens ideallinje
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Akademi SIT2You Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
Akademi SIT2You Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598