Se adresse

SIT dyr

Dyr med smerter i kroppen kan være afvisende over for andre, måske endda agressive. Eller det kan være passivt eller rastløs. Til tider stammer problemerne fra at dyret bruger kroppen forkert. Jeg stiller ikke diagnoser eller behandler dyret. Hvis du ønsker en diagnose, skal du til dyrlæge med dit dyr.

Jeg arbejder med bindevævet og kan derved lave ændringer i dyrets holdning.
Stammer dyrets smerter herfra, vil det også ændre sig psykisk. 

Du kan vælge om dit dyr skal have en enkelt eller 2 gange hos mig til små forandringer eller, du kan vælge et helt SIT forløb, der er en oprydning hvor forandringer er noget større og mere holdbare.

 Monica:
Hej Jette
Vil gerne sige mange tak for hjælpen med vores Schæfer pige. Hun havde i flere år en tendens til at halte på sit forben, og hver gang fandt du hurtigt tid til hende, og hun gik altid rent og glad fra dig. Det var guld værd, at du altid kunne hjælpe os og gav hende bedre livskvalitet 😊
Hunde kan være rastløse, agressive, afvisende eller triste. De kan virke stive, gå skævt, eller have besvær med at rejse sig.

Heste kan have svært ved at dreje til den ene side, når man ridder på den. Være meget lidt samarbejdsvillig. Være meget nervøs og afvisende overfor andre heste eller bide og sparke.

Katte med rygproblemer kan være afvisende, have svært ved at hoppe højt, klatre i træer, fange mus osv.

Har du en ko, der ikke vil spise og helst ikke bevæger sig ret meget omkring, og dyrlægen ikke kan give nogen forklaring på det, så kan det være, fordi bækkenet er skævt. Her kan en til to gange med strukturelt arbejde ofte være nok til at få en glad og spisende ko.

Som regel er det nok med 2 - 3 gange på katte og køer. Jeg har haft tænkt meget over, hvorfor de ikke har behov for et forløb. Mit bedste bud er, at der ikke bliver forlangt noget videre af dem. Heste og hunde forlanger vi meget hurtigt noget af.

Men selvfølgelig kan din hund og hest få enkelte gange.

SIT- dyr er en unik måde at arbejde med et dyr. Det er et system, der gennemgår kroppen systematisk og derved afhjælper, hvor de fleste problemer i bevægeapparatet.

Formålet med SIT-dyr er at få kroppen til at fungere bedst muligt i forhold til det, den har med sig. Jeg ser på kroppen som en helhed. Alt er forbundet og afhængig af hinanden. 

Jeg arbejder i bindevævet. Bindevævet er det, der binder kroppen sammen. Det ligger rundt om og gennem musklerne, rundt om organerne og under huden. Derved kan jeg lave strukturelle forandringer. Det vil sige, forandringer, der kan ses i kroppens holdning.

Hvilket arbejde dyret har brug for afhænger af, hvor dårligt dyret har det. Det mest effektive er selvfølgelig et helt SIT forløb. Men et par gange kan til tider være nok.

I et helt SIT forøb bliver hunden/hesten arbejdet med over svy gange med hvert sit tema.

De første fem gange er en oprydningsfase, hvor hele hunden/hesten systematisk arbejdes igennem. De sidste to gange er en integrationsfase. Her bliver der samlet op på oprydningen, og de sidste ting justeres. Det er disse to gange, der gør at forløbet er holdbart.

Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Akademi SIT2You Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
Akademi SIT2You Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598