Se adresse

Kurser / datoer

 

Hos mig får du passioneret undervisning med dig i fokus

 

Her kan du se hvilke kurser jeg afholder og hvornår det næste kursus er. 

Er der et kursus, der ikke er dato på endnu, er du velkommen til at blive skrevet op. Er I flere der er intressert i et kursus, så skriv eller ring til mig. Så kan vi snakke om datoer.
Jeg afholder også uddannelse  i SIT til mennesker. Du er altid velkommen til blive skrevet op til næste uddannelses start.

Alle mine kurser er med fysisk fremmøde. Jeg vil være sikker på, at du har lært at mærke hvad det er du laver, når du skal arbejder med andre mennesker. Det er vigtigt at lærer hvor hårdt du skal trykke og hvordan det føles, når der bliver arbejdet på dig. Hvis du er i tvivl om hvor du er, så lægger jeg min hånd på din, så kan jeg mærke, hvor du er i vævet på din klient. På den måde, kan jeg guide dig og hjælpe dig til forståelsen af, hvad det er du laver oh hvor du er i vævet.

Kursus oversigt til mennesker

SIT workshop - Intro bindevævsmassage og kropsholdning.
2  dags kursus 18  lektioner
26 - 27 januar 2024  Lørdag kl 19 - 16.30, søndag kl 9 -16.30.
Pris: 2.800 kr.

SIT workshop - Afhjælp stress hos stressramte.
2 dags kursus 18 lektioner
2023 kl 9 - 16.30
Pris: 3.000 kr.

Victoria Mie Møller:

I August 2023 har jeg formået at melde mig til et bindevævskursus hos Jette. Et kursus jeg har set frem til længe. På de 2 dage, har vi været igennem den største transformation. Både på det åndelige plan, psykiske plan og det fysiske plan. Vi har formået at arbejde på dybder, som har ændret min tankegang, ændret min kropsholdning, min usikkerhed på nogle områder, samt tvivlen i retningen af mit liv. Jeg har lært en masse om kroppens bindevæv og hvordan vi kan ændre og omforme vores kroppe tilbage til den normale tilstand, så den igen kommer tilbage i sin naturlige balance 🙏🏻 - og vi var alle chokeret over hvordan kroppen hurtigt fandt tilbage af de teknikker der blev udført.
Efterfølgende fik Jette arbejdet på mine gamle hjernerystelser, som har skabt problemer for min psyke, samt resten af kroppen der manglede balance.
Jeg kender ingen som Jette, som arbejder på alle 3 planer af psyke, krop og sjæl, så du får alt med i en pakke 💞
Jeg er dybt taknemmelig for den viden og den visdom hun har givet mig med til at kunne give videre til mine egne klienter.
Jette kan stærkt anbefales❤️ - hun er helt speciel. Bedre behandler findes ikke 🙏🏻
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Akademi SIT2You Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
Akademi SIT2You Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598