Se adresse

Korte kurser

  • Grundkursus i bindevævs teknikker er adgangsgivende for at kunne komme på andre kurser. 
  • Jeg har også andre forskellige korte kurser Jeg slår op af og til. 
  • Hvis I er en gruppe, der godt kunne tænke sig et kort kursus i et specifik emne, så ring eller skriv til mig, så finder vi en dato, hvor jeg underviser jer.

Når jeg ser på kropsholdningen, er det ikke bare det fysiske jeg ser. Dvs. hvor der er et tilt, hvor er der en rotation. Det er også det psykiske, der ligger bag de forskellige belastninger. Det er ikke historien, jeg får noget at vide om. Den har ingen betydning for os. Men vi får et indblik i hvad historien har gjort ved klienten.
Selvfølgelig bør vi se på hele kroppen. Men jeg har valgt at lave nogle korte kurser, hvor du kan få et lille indblik i min måde at arbejde på.

Min måde at arbejde på, har ændret sig gennem årene. Da jeg også arbejder med SI på dyr, har jeg været nødt til at tilpasse mig dyret. Det er rigtig svært at få en hest til at placere benene, der hvor jeg vil have dem. Og umuligt at få den til at ligge på ryggen. Hunde kan være svære at få til at ligge eller stå, når jeg vil have dem til det.
At spørge dyret hvor det har ondt…! Glem det. Jo, hvis du kan telepati med dyret. Men det er ikke altid, der hvor smerten er, der skal arbejdes. At vide hvor smerten er, er kun en ledetråd til, hvor der arbejdes.
Som behandler, er du fuldstændig afhængig af hvad du ser, hvad du fornemmer og hvad du har i din værktøjskasse. De udfordringer jeg havde med dyrene, har fået mig til at tænke anderledes, når jeg arbejder på mennesker.
Det vil jeg give et lille indblik i, når vi skal arbejde på disse minikursuser.


Jeg bruger skånsomme teknikker. Skånsomme for dig at give, så du kan holde mange år som behandler. Og skånsom for dine klienter, da du synker ind i vævet istedet for at tvinge forandringerne igennem. Din klient vil opleve at det nok kan gøre ondt når du starter. Men så føles det som om du giver slip. Det gør du ikke. Men vævet bliver afslappet og derved forsvinder smerten. Kroppen bliver inviteret til forandring istedet for tvang. Det gør at din behandling holder bedre og du kan nå meget dybere ind i vævet.


Jeg har et grundkursus i bindevævs teknikker. Det er en forudsætning for at komme på alle andre kurser. Her vil du lærer at få din opmærksomhed ned i dine hænder. Du vil lærer hvilket væv, du arbejder på.
Og du vil lærer hvor lidt der skal til for at lave store forandringer.

På de små kurser fokus på... vil du lærer at se det enkelte område. få et lille indblik i hvad der psykisk ligger bag den holdning klienten har. Og hvordan du ved at arbejde med enkelte muskler, kan lave en del forandring.

Hvis du bliver nysgerrig på at lærer meget mere, så vil jeg anbefale dig at uddanne dig til SIT behandler. Her vil du lærer meget mere om det hele. Du vil lærer at rydde op i hele kroppen og lave forandringer for din klient, der både ændre kropsholdning og får det bedre psykisk.

Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Akademi SIT2You Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
Akademi SIT2You Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598