Se adresse

Hvad er en SIT-behandling hos mig

« Tilbage
Strukturel Integrations Terapi… Det betyder at jeg via kroppens struktur – bindevævet - ændrer kropsholdningen. Først gennem en oprydningsfase og til sidst skal forandringerne integreres, så forandringerne holder. Med oprydning mener jeg, at du gennem 8 delbehandlinger får arbejdet hele kroppen igennem. Og de sidste 4 behandlinger skal sikre, at forandringerne ikke falder tilbage, ved at justere på de ting, der mangler at blive flyttet med.

Men at komme i et SIT forløb kan være mere end bare at få fjernet skævheder og smerter i kroppen. Det er også en måde at lærer din krop og dig selv bedre at kende.
For mig hænger det hele sammen. Du er ikke bare din krop. Du er også en sjæl, et sind, en bevidsthed.
Hvad du vælger at få ud af forløbet hos mig, er op til dig. Det eneste jeg forventer, er at du ønsker at få det bedre. Så stiller jeg al min viden og ekspertise til din rådighed.

For nogen er behandlingerne helt fysisk, for andre er det også en psykisk forandring, og for nogen en måde at udvikle sig selv sjæleligt og spirituelt.
Der er ikke noget forkert. Der er din vej og din måde. Jeg er din mulighed for, at du kan få det bedre med din krop, dit sind og din sjæl. Jeg synes, det er lige fantastisk, om det er en ældre pensionist, der under forløbet køber sine første par shorts – han har aldrig vist sine ben til andre end jordemoren, sin mor, sin kone og så mig – eller om det rykker folk spirituelt.
Forandringerne er fantastiske uanset hvad dit udgangspunkt er.

Fysisk arbejder jeg med bindevævet og kan derved lave strukturelle forandringer. Dvs. at jeg hjælper din krop til at forandre holdning. Har du skævhed i bækkenet, nakken eller andet ændres placeringen, så kroppen kommer til at fungere bedst muligt i forhold til det, du har med dig.
Og hvad mener jeg med det – Vores krop bliver konstant påvirket af tyngdekraften. Det betyder at enhver afvigelse fra den optimale lodlinje, vil blive forstærket, fordi tyngdekraften trækker i kroppen. Spænder du meget på forsiden, er du nødt til at spænde på rygsiden for ikke at falde på næsen. Så det er ikke nok at fokusere på hvor du har ondt. Der skal tages højde for, hvorfor du lige netop har ondt der. Er det et sted du kompenserer, fordi du spænder et andet sted i kroppen eller er det hovedårsagen? Under alle omstændigheder er jeg nødt til at arbejde med det, der modsvarer den spænding du har - det der gør ondt. På den måde kan kroppen komme til at fungere bedre. Også selvom det betyder, der stadig er nogle skævheder, der ikke bliver rettet op. Jeg kan ikke fjerne slid på knogler eller en Scheuermann. Målet er at få kroppen til at fungere bedst muligt, defineret ud fra det, der ikke kan ændres.

Det næste er så hvorfor spænder du? Hvad er årsagen til du netop har fået den skævhed, lige der. Det er her det psykiske kommer ind.
Vi lever vores liv. Livet kan være noget rod med mange forskellige oplevelser. Nogle er gode, andre dårlige. Alt bliver lagret i vores bindevæv. Det er ikke selve historien, der ligger i vævet. Det er det, som historien har gjort ved os. Med andre ord, ked af det følelsen, vreden, sorgen, angsten, glæden, lykken osv.
De negative følelser, er dem, der trækker kroppen i den forkerte retning, når vi ser holdningsmæssigt på den. Sorgen har det med få kroppen til at falde sammen. Vreden trækker sammen og bagud. Angsten trækker ind i kroppen. Glæde og lykke åbner og løfter kroppen. Der er ikke noget fast mønster, der er mange variationer. Lige så mange, som vi er mennesker.

Som baby er det vigtigt at få mad, tryghed og kærlighed. Den bedste måde at sikre sig det er ved at ligne, de mennesker, der er tæt omkring os. Det er typisk mor og far. Jo mere vi ligner vores forældre, jo mere vil vi blive passet på, fordi de ser sig selv i barnet.
Det lyder måske som en søgt påstand, med prøv at se sorte mennesker. Deres oprindelse fra Afrika. Uanset hvor de så end bor og vokser op. Men ser du nærmere efter, så vil du kunne se at deres mimik, kropsholdning og måde at bevæge sig på er forskellig, afhængig af hvor i verden, de er vokset op. Den sorte englænder er mere stiv i sine bevægelser. Deres mimik mindre, i forhold til folk, der er vokset op i Afrika. Du kan med andre ord, på deres måde at bevæge sig på, få en anelse om, hvorvidt de er vokset op i England, Danmark, USA. Fordi vi forsøger at ligne de mennesker, vi omgås.
De sorte kan ikke fornægte deres herkomst. Der vil altid være mere rytme i kroppen, mere liv end den hvide mand. Fordi det er også i deres DNA. Men de kan undertrykke det, for at ligne de mere stive hvide mennesker.
Ved at arbejde med kroppen, kan du på nogen punkter slippe denne påvirkning. Du er ikke din mor eller far. Du er ikke kun Dansker. Du er dig. Og du behøver ikke tage andres dårligdomme på dig.

Sjæleligt
Jeg tror på reinkarnation. Jeg er sikker på, jeg og alle andre har levet før. Nogle oplevelser er så voldsomme, så det efterlader et aftryk i vores sjæl. Det er energiaftryk. Jeg vil her referere til det som høj og lav energi. Og det er højt og lavt i forhold til den vi er, som sjæle.
Den lave energi trækker os ned og den høje energi trækker os op.
Disse lave energi aftryk fra tidligere liv, bliver overført til vores celler og DNA, når vores sjæl træder ind i fosteret. Også det påvirker vores holdning.
Jeg oplever, at nogle af mine klienter pludselig får adgang til disse gamle overbevisninger, når jeg arbejder i bindevævet. Da jeg også arbejder med Theta healing, har jeg mulighed for at forløse disse overbevisninger, når de dukker op.

Når jeg nu snakker om energi, så har forskning bevist, at vores DNA også bliver påvirket af vores forældres sind, når æg og sædcelle bliver dannet. Fosteret bliver påvirket af vores mors sind, kemi og følelser.
Derved får vi overført vores forældres/forfædres overbevisninger, der igen kan påvirke os negativt, når vi ser på vores holdning. Også her benytter jeg mig af Thetahealing til at forløse negative overbevisninger. Derved ændres vores gener til at åbne os for de positive værdier, både for krop og sind.

Min overbevisning er, at vi er skabt til at finde ind til vores inderste væren. Vores sjæl, vores essens. Det betyder, at vi bliver konfronteret med en masse input, for at vi har mulighed for at se, hvor vi skal arbejde med os selv.
At arbejde med bindevævet og kropsholdningen er den mere fysiske tilgang til forandringer. En tilgang, der i den grad tiltaler mig. Jeg oplever, at det giver adgang til andre dybder i os selv og til nye emner, vi kan arbejde med. I særdeleshed sammen med thetahealingen.

Men som sagt, er alle, der ønsker en forandring for dem, selv velkommen. Hvis det er rent fysisk du har brug for at få det bedre og alt det andet ikke lige er dig. Så vil jeg hjælpe dig med det efter bedste evne.
Hvis forløbet også forløser følelser fra vævet, så er jeg klar til at hjælpe dig bedst mulig gennem processen. Får du adgang til spirituelle ting, så er jeg også klar til det. Du giver slip på det, du er klar til. Det er dit forløb. Jeg er bare den, der skubber til, at du kan få det bedre.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
Akademi SIT2You Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
Akademi SIT2You Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598