Se adresse

Bindevævsmassage/Elisabeth Dicke

  • Har du seneskedehindebetændelse?
  • Har du en frossen skulder?
  • Har du tennisalbue, golf arm eller musearm?
  • Har du type 2-diabetes?
  • Har du fibromyalgi?


Siden 1992 har jeg arbejdet med bindevævsmassagen, og det er særdeles effektivt til ovennævnte lidelser.

Bindvævsmassagen blive oftest kombineret med andre teknikker for at gøre behandlingen mere effektiv. Fx giver en frossen skulder ofte mange spændinger, som jeg løsner med SIT Teknikker.
Bindevævsmassage er en slags reflekszoneterapi, som er udarbejdet af den tysk fysioterapeut Elisabeth Dicke. Hun led i 1929 af en svær blodtryksforstyrrelse i sit ene ben. Der var ved at gå koldbrandt i benet. Hun lå fem måneder i sengen og fik derved ondt i ryggen. Hun begyndte selv at arbejde med ryggen. I starten var det meget smertefuldt men efterhånden hjalp det. Også på benet. Det begyndte at krible og stikke i det syge ben, og der begyndte at komme varme ned i det. Efterhånden fik hun en kollega til at arbejde med sig. Et år senere kunne hun starte på sit gamle job på hospitalet. Under sit sygeleje have Elisabeth også haft problemer med de indre organer. Også disse problemer aftog og forsvandt.

I 1930 videreudvikledes behandlingsmetoden af Dicke, Kolrausch og Teirich-Leube.

Bindevævsmassage bliver formidlet gennem nerverne.
Ved bestemte træk i huden påvirker man nervespidserne i huden, der sender signaler ind til rygmarven. Herfra går der besked ud til musklerne, de indre organer og til hjernen. Påvirkningen giver signal om at normalisere sig.

Jeg arbejder også med patienter, der har type 2-diabetes, der har fået nervebetændelse i benene. Det vi lsige, jeg har kun haft nogen med nedsat følelse. Ikke en total kollaps af fødderne. Endnu.

Her bliver følelsen efterhånden bedre i stedet for hele tiden at blive dårligere. Her kombinerer jeg med min viden fra SIT til at løfte de fodrodsknogler, der rutsjer ned. Dette kan tage mange smerter i fødderne.
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Akademi SIT2You Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
Akademi SIT2You Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598