Se adresse

Børn i behandling

Jeg kan fx hjælpe
  • Spædbørn, der græder meget, kolik tydelig skævhed
  • Børn under 3 år, der har tydelig skævhed, svært ved at holde balancen mv.
  • Børn fra 3 - 7 år, der går forkert på benene, svært ved at løbe mv.
  • Børn fra 7 - 12 år, der har forkert kropsholdning, ondt i hovedet eller kroppen mv.
Børn kan også have mange spændinger.

Der er mange årsager til, at et barn har problemer. Barnet kan have været i klemme i forbindelse med fødslen. Det kan give kolik og dermed et barn, der græder meget.

Jeg afhjælper de fleste problemer med nakken, ryggen og skævheder i bækkenet.

Har jordemoderen været nødt til at skubbe til skulderen, for at barnet kan komme ud? Det kan resultere i, at barnet efterfølgende har problemer med at dreje hovedet til den ene side og/eller få armen strakt opad. Det kan skyldes, at skulderen og kravebenet ikke sidder, som det skal. Det arbejder jeg med, så det kommer på plads.

Når barnet skal lære at gå, kan det være, at barnet går ind på fødderne, eller tæerne peger indad. Måske klemmes knæene sammen. Det kan gøre, at barnet snubler meget og har svært ved at gå. Det afhjælper jeg. Læs mere om

Ældre børn med forkert benstilling kan klage over ømme ben. Andre over ondt i skuldre, nakke og hoved. Måske hænger skulderne meget. Deres sko bliver slidt skæve.

Nogle børn er meget indesluttede, eller bryder sig ikke om knus og kram. Det kan være spændinger i kroppen, der gør, at tæt kontakt kan virke ubehagelig på barnet. I disse tilfælde oplever forældrene, at barnet bliver gladere, mere udadvendt og selv opsøger mere kontakt.

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, der er nødvendige, og hvor længe virkningen holder.

Nogle børn har nok i nogle få symptombehandlinger. Ved de ældre børn er det, ligesom med voksne, en god ide at lave en oprydning i hele kroppen. Ved helt små børn er det ofte nok med få behandlinger.

Små børn reagerer ofte hurtigt på behandlingerne, så de kan typisk nøjes med få behandlinger, der ofte kun varer omkring ½ time. Ved lidt større børn (3 - 7 år) kan man sommetider slå to behandlinger sammen, hvorved de kan nøjes med færre end 11 behandlinger. Større børn (fra 7 år) skal som regel have alle 11 behandlinger. Større børn har ofte brug for 3/4 - 1 times behandling.

 
Selv om dit barn har svært ved at ligge stille, så er det intet problem hos mig. Det har ingen betydning for mit arbejde, om barnet sidder op eller bliver aktiveret af andre ting. Jeg skal nok få lavet mit arbejde alligevel.

Voksne bliver også stillet op eller sidder op. Og de bliver bedt om at arbejde med musklerne, mens jeg arbejder i bindevævet.
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Akademi SIT2You Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
Akademi SIT2You Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598