Se adresse

Bækkenløsning

« Tilbage
Jeg kan gøre en forskel. Også mens du er gravid.

Bækkenløsning bliver ofte brugt af lægerne til at forklare gravides smerter i bækkenet. Det bliver betragtet som noget, man ikke kan gøre noget ved. Man må lide og håbe, det går over, når man har født. Det gør det desværre ikke altid.

Bækkenløsning hos gravide er et skævt bækken, der eventuelt er skredet lidt eller meget på grund af den hurtige vægtforøgelse samt hormoner, der blødgør leddene.

Hormonerne gør, at bækkenet kan give plads til barnet. Har man før graviditeten en dårlig holdning og skævt bækken, så kommer man nemt til at mærke det, når man bliver gravid.

Gravid?
Jeg kan rette i bækkenet. Så meget at en del eller alle smerter forsvinder. Ofte forsvinder alle gener af bækkenløsningen. Ofte er 3-4 behandlinger for bækkenløsning, når du er gravid, nok til at gøre en stor forskel.

Efter fødslen giver jeg et helt SIT forløb. Men jeg anbefaler, at du venter, til du har fundet en  god rytme som nybagt mor. Så er det lettere at overskue et længerevarende forløb som SIT. 

Ikke gravid, men smerter efter bækkenløsning
Har du født, og har du stadig smerter efter din bækkenløsning, anbefaler jeg et helt SIT forløb. Så får du ryddet op en gang for alle. Og hvis du tænker på at få flere børn, er det klart en fordel at få ryddet op forinden. Så er der stor sandsynlighed for, at du får en helt anderledes graviditet.

Jeg kan ikke give en fuld SIT behandling, hvis du er gravid. Kroppen hos en gravid er under store forandringer. Her er det bedre at vente til efter fødslen, når der er kommet rutine i tilværelsen igen.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
Akademi SIT2You Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
Akademi SIT2You Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598