Se adresse

ALT - AnsigtsLøftnings Teknik uden kirurgi

ALT er en unik ansigtsbehandling, der hjælper dig med:
  • Mere symmetrisk ansigt
  • Kæbeproblemer
  • Hængeøjne, snerpet mund, skæv næse
  • Hovedpine, ondt i nakken, migræne og meget mere

ALT er en fantastisk afslappende og vidunderlig behandling.

Ønsker du en enkelt eller to behandlinger for at få løst et specifikt problem? Det kan være, du bider meget sammen, du er træt i øjnene, eller du har brug for at få løsnet din hals, så du bedre kan synge eller holde foredrag.

Ønsker du at få en forandring, der virkelig kan føles og mærkes, skal du vælge et forløb på seks gange. Her bliver dit ansigt systematisk gennemgået i seks individuelle behandlinger. Ligesom i SIT får du på den måde de største forandringer.

Hvis du har mere gennemgribende vanskeligheder, som halvsidet lammelse, så arbejder jeg specifikt med de områder, der kan aktivere nerver og få muskler til at fungere igen.

Jeg arbejder med blide bindevævsteknikker i huden, bindevævet og musklerne. Ansigtet, hovedbunden, halsen og øverste del af skuldre og nakke bliver grundigt gennemarbejdet.

Din hud bliver mere elastisk og kommer derved til at se mere levede og sund ud.

ALT får naturligvis ansigtet til at se bedre ud. Men vigtigst af alt får du større velvære.

Ansigtet er sjælens spejl. Vi laver ofte ubeviste ansigtsudtryk, der passer til de situationer og oplevelser, vi har i dagligdagen. Ligesom musklerne i kroppen husker musklerne i ansigtet vores livsforløb. Derfor afspejler ansigtet ikke altid kun det, vi føler lige nu, men også de fysiske og psykiske traumer vi har oplevet igennem livet.

Formålet med ALT er at finde tilbage til den afslappede tilstand, som du havde, før ansigtet begyndte at afspejle livets omfattende samling af følelser. Dit ansigt bliver mere symmetrisk, afslappet og dermed kønnere.

Hvis du vælger et forløb over seks behandlinger, er det bedst med 1-2 ugers mellemrum. Hvis du ønsker at holde det gode resultat ved lige, er det godt med en behandling af og til. Nogle vælger en behandling med 1-2 måneders mellemrum, mens andre får 2-3 behandlinger med ½ års mellemrum.

Jeg har i dag fået en ALT ansidtsbehandling hos Jette, og det er meget behageligt, og ansigtet er afslappet og blødt bagefter.

Jeg har også for år tilbage taget de 12 behandlinger i SIT og kan varmt anbefale det😀😀
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Akademi SIT2You Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
Akademi SIT2You Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598