Symptom behandling / Vedligeholdelse


1. Hvis du har et problem du gerne vil have løst her og nu. Og ikke vil i et længere forløb.

2. Været i et uheld eller fået et chok, få et trauma release

3. Et akut opstået problem, som hold i nakken, iscias, lumbago

4. Ondt i nakken, ryggen mm.

5. Hovedpine.
Kontakt

Jette Harder


Skælskør Landevej 21, Nyrup, 4262 Sandved

Tlf. nr. 40100598
Du er velkommen til at sende en sms.

eller skriv til mig her.

Jeg har også
aften åben!


Kontant betaling
eller mobile pay


Kontant betaling
evt. via mobile pay
Symptombehandling
Hvis du ikke har lyst til et længere forløb, som SIT er, kan du få symptombehandling. Det kan også være, at du har fået hold i nakken, ichias problemer eller andet, du har brug for at gjort noget ved, nu og her.
Jeg vil stadig se på din holdning. Nogen gange er det et helt andet sted, der skal arbejdes, end der hvor smerten er. Det vil jeg vurdere, når jeg se dig. Jeg bruger de teknikker, der skal til for at hjælpe dig bedst muligt.
Men det laver ikke langvarige forandringer. Det er symptombehandling. Ligesom anden form for behandling, så holder det en vis tid. Dog er min erfaring, at det holder længere end almindelig massage (Jeg har arbejdet med fysiomassage i 13 år). Og mit kendskab til de sammenhænge, der er i kroppen gør, at jeg ofte meget præcist kan afhjælpe de specifikke problem hurtigt og effektivt.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse er til dem, der har været igennem et SIT eller ALT forløb. Her arbejder jeg på samme måde, som jeg gør i Symptombehandling. Jeg kigger på kroppen og arbejder der, hvor der er opstået et problem.
Hvis ikke du har et problem, ser jeg på
dig og vurdere ud fra det jeg ser, og mit kendskab til din krop, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst med til at bevare din gode følelse i kroppen.
Jette Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598