Se adresse

SIT uddannelse til dyr

Kurset forgår over 8 weekender.

På kurset vil du lære forskellige skånsomme, men dybdegående teknikker til at arbejde med hestens kropsholdning. Du kommer til at arbejde i bindevævet og derved kunne lave strukturelle forandringer.
Du vil lære at lave et traume release, så du kan hjælpe dyret efter slag/spark eller psykiske chok. Så længe vævet husker traumet, kan det være svært og til tider umuligt at få behandlinger til at holde.
Du vil lære en ny måde at se på dyrets holdning.
Behandlingerne vil kunne bruges Gemtil symptom behandling og til en oprydning af hele kroppen.
Der kan blive undervis i både hund og hest eller kun i hund eller hest.

Max 8 deltager.

Alle 8 kurser er en hel uddannelse på 181 timer.
SIT-dyr

Et helt SIT forløb er over 7 del behandlinger. Da det er dyr vi skal arbejde på, har jeg valgt at lave et grundkursus, hvor du lære de fleste af de teknikker, der skal bruges i de sidste behandlinger. Det er store forandringer, der bliver lavet i de forskellige behandlinger, og dyrene bliver hurtigt trætte. Der er ikke tid til at øve teknikkerne, når først du begynder at arbejde på f. eks. dyrets åndedræt. Teknikkerne skal være på plads, så det nye for dig kun er selve behandlingen.
Denne første del - Opmærksomme hænder - kan sagtens læres for teknikkernes skyld. Du kan bruge dem til at lave symptombehandling på lige fod med almindelig massage. Du når bare dybere, og behandlingerne er mere holdbare. Men hvis du vil lave strukturelle forandringer på dyret, skal der 7 behandlinger til. Der vil komme lidt flere teknikker i de næste kurser, der vil gøre det endnu lettere at afspænde vævet. Der vil også blive undervist i energetisk arbejde. Bl.a energetisk KST.
Når dyrets ejeren ikke kender til forløbet, har du somregel kun 1 gang til, at vise hvad du kan. Her er det en stor fordel at kende til bl.a. anatomitrains, som læres i SIT 7. Derefter er det op til dig, at overbevise dyrets ejer om fordelen ved et helt SIT forløb for netop hans/hendes dyr.

Til dig der vil vil lære et helt SIT forløb
Det er vigtigt at du har nogle dyr at øve dig på. Jo flere des bedre. Øvelse gør dig mere sikker på teknikkerne og på at iagtage.
Jeg vil gerne have, at du på et af dyrene skriver dine iagtagelser op. Både før behandlingen, hvad sker der, mens du behandler og bagefter. Hvad kan ejerne fortælle om dyret efter behandligen. 


1. Opmærksomme Hænder.

Denne del af kurset giver dig mulighed for at kunne lave symptombehandling af dyret. Du vil lære at få opmærksomhed i dine hænder og enkelte blide, men dybdegående teknikker.
Du kommer til at afspænde hud, bindevæv, sener og muskler. Teknikkerne er yderst effektive til at løsne ar.
Du vil lære en blid måde at arbejde i akupressur og trigger punkter, og du vil lære at bruge akupunktur linjerne som suturlinjer i kroppen. Du vil lære om strabs, der er tværgående linjer i huden. Du vil teknikker der på en enkelt måde retter korsben og de øverste nakkehvivler.
På kurset vil I arbejde på hinanden, så i kan mærke teknikkerne på dig selv. Det er vigtigt at du ved hvad det er du laver på dyret.


2. Åndedrættet

Åndedrættet er meget vigtigt. Det er afgørende for om vi lever eller er døde. Jo bedre man trækker vejret, jo mere tager man livet ind.
På kurset vil du lære at iagtage hestens vejrtrækning. Hvordan ser det ud når hesten trækker vejret frit. Hvordan registrere man en ubalance. Du lære, hvad du skal gøre for at rydde op og forbedre brystets funktion.


3. Stræk siden

Her vil du lære at iagtage dyrets bevægelighed i siden.  Og du lære at åbne og forlænge, der hvor der er behov for det.


4. Forlæng indersidne af benene og bugen

Du vil lære at se, hvor der kan være behov for at forlænge på benen og bugen. Hvad er det man skal se efter. Du lære at løsne inderlår, mave muskeler og mørdbrad.

5. Forlæng ryggen og udvending på benene

Hvordan er bevægeligheden i ryggen. Der bliver repeteret at sætte korsbenet og øverste nakkehvivel på plads. Men også hvordan du enkelt kan afhælpe rotationer i alle hvivlerne.


6. Nakke, hals og hoved

Her lære du at se bevægeligheden i nakken. Og skævheder i kraniet. Du lære at løsne for nakken, hals, kæbe og div muskler på hovedet. Du vil lære energetisk KST, der er en enkelt måde at arbejde med kraniet.

7. Intergration energetisk

Her vil du lære mere energetisk arbejde med dyret. Du vil her prøve det på dig selv, for at mærke hvad det er dyret mærker og hvad der kan ske. Hele dyret bliver arbejde igennem. Du vil lære at en ganske let berøring kan lave utrolige forandringer. Energetisk arbejde er helt på kroppens præmiser.

8. Tilpas de lange linjer

Her vil du høre om anatomitrais til dyret. Anatomitrais er en måde at beskrive kroppen. Det er de muskel bånd der arbejder sammen. Igen en ny måde at iagtage dyrets krop på. Der er 7 linjer i kroppen.
1. Forside linjen (undersiden)
2. Bagside linjen
3. Sidenlinjen
4. De 2 arm linjer
5. Spiral linjen
6. Funktiones linjen.
7. Den dybe front linje
I denne behandling skal man finde de sidste ubalancer i kroppen. Man kigger linjerne i forhold til hinanden. Forsiden i forhold til bagsiden. Siderne i forhold til hinanden. osv. Du lære en enkelt måde at teste dig frem til, hvor du helt præcist skal være. Denne test bliver også brugt til at lave et trauma release. Og derfor vil der blive brugt tid på det også. Igen vil der blive arbejdet på hinanden. I kommer til at afbalancere linjerne på hinanden, så i har en fornemmelse af effekten på dyrene.
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Jette Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
     
Jette Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598