SIT menneske

  • Træt af behandlinger, der ikke virker?
  • Vil du slippe for ondt i hovedt, ryggen, benene og armene.  
  • Vil du have sat din diskusprolaps på plads?
  • Vil du have bedre livskvalitet?  
  • Vil du have en bedre kropsholdning?
  • Vil du lære dig selv bedre at kende? Ved at arbejde med kropsholdningen vil du lære hvilke signaler din krop sender.  I SIT menneske arbejder jeg i bindevævet. På den måde kan jeg lave strukturelle forandringer. Dvs. forandringer i kropsholdningen. Kroppen skal fungere i forhold til tyngdekraften. Kommer kroppen ud af lodlinjen, kan tyngdekraften trække i kroppen. Derved får man ondt.

Et SIT forløb er på 12 behandlinger.
 
                                                                        Til forsiden
Kontakt

Jette Harder


Skælskør Landevej 21, Nyrup, 4262 Sandved

Tlf. nr. 40100598
Du er velkommen til at sende en sms.

eller skriv til mig her.

Jeg har også
aften åben!


Kontant betaling
eller mobile pay
                 FØR
              EFTER
                 FØR
              EFTER
Her behøves ikke de store forklaringer.
Læg mærke til nakkens ændring. Det øverste af ryggen er mindre synligt. Armen mere afslappet.
Hvad er SIT menneske
SIT menneske er en unik måde at arbejde med din krop. Det er ikke noget du behøver at have brug for at få. Alle fortjener at få behandlingen. Alle fortjener at have det godt. Jeg kan fjerne op til 75 % af skavankerne. For dig der har mange fysiske problemer kan det ses og mærkes meget. Hvis du ikke har så mange skavanker, kan det mærkes alligevel. Er du toptrænet idrætsmand kan det betyde, at du får 5 % mere overskud i kroppen og måske kan kommer på 1 pladsen i stedet for 2 pladsen.

Formål
Formålet er at få kroppen til at fungere bedst muligt i forhold til det, den har med sig.
Jeg ser på kroppen, som en helhed. Alt er forbundet og afhængig af hinanden.
Jeg arbejde i bindevævet. Bindevævet er det, der binder kroppen sammen. Det ligger rundt om og gennem musklerne, rundt om organerne og under huden. 
De hinder der bliver trukket af et stykke kød er det væv jeg arbejde med.
Det er selve kroppens struktur. Når jeg arbejder der, kan jeg ændre kroppens holdning.
Alle vores oplevelser bliver lagret i bindevævet. Derfor fortæller kroppens holdning noget om hvad livet har budt os. Jeg kan ikke se, hvad der er historie, og hvad der er nutid. Jeg kan kun se, hvad kroppen fortæller lige nu og her. Når jeg ændre kropsholdningen, hjælper jeg kroppen til at give slip på oplevelserne, så oplevelserne bliver til historie i stedet for belastning.
Det er sjældent at man kan genkalde sig historien, der ligger bag. Det er det følelsesmæssige, der var forbundet med oplevelsen, der giver slip. For nogen betyder det, at de græder og skælder ud. Sjældent hos mig, men kan komme som en følge virkning hjemme. Mange giver bare slip uden reaktioner. De føler sig bare lettet, gladere og mere mobile. Men en ting er sikkert. Med de teknikker jeg bruger, er det kun det du er klar til at slippe, der giver slip.

Teknikker
Jeg bruger mange forskellige teknikker. Jeg har arbejdet med fysio massage i 13 år og kan tage meget hårdt. Men jeg foretrækker at bruge blide teknikker som Rosenberg Teknik, Triggerpoint, energetisk arbejde mv. Min erfaring er, at jeg når dybere, når kroppen selv får lov til at være med i forandringen. Det hænder at jeg er nødt til at vække vævet, ved at bruge lidt hårdere teknikker, som f. eks dem, der bliver brugt i Rolfing (se beskrivelsen under artikler).  Jeg bruger det, der skal til at hjælpe dig bedst muligt.
Dermed ikke sagt at behandlingerne i SIT ikke kan gør ondt, når det er blidt. En spænding, der gør ondt inden, kan gør ondt bare, der bliver taget kontakt til den.

Behandlingens opbygning
SIT menneske er bygget op over 12 del behandlinger.
De første 9 er en oprydnings fase. Her bliver kroppen systematisk gennemgået. Hver behandling har sit tema. 1 behandling er f. eks åndedrættet. 2 behandling jordforbindelse osv.
De sidst 3 er integrationsfasen. Det er dem, der gør behandlingerne holdbare.
Behandlnigerne følger vores livsfoløb:


1. Åndedrættet – det første vi gør, når vi bliver født er at trække vejret.
2. Fødderne – vi skal lære at gå og få jordforbindelse.
3. Siderne – vores krop strækker sig.
4. Indersiden af benene – vi danner vores indre liv.
5. Forsiden – vi skal finde ud af, hvad vi kommer ud med, til andre mennesker.
6. Bagsiden – vi skal lære at leve med vores belastninger.
7. Armene – vi skal lære at favne verden.
8. Nakke/skuldre – vi skal have hovedet med, i det vi gør.
9. Integration af ryggen – vi finder vores indre jeg.
10. Integration af benene – vi finder vores ståsted i livet.
11. Integration af hele kroppen – den sidste afbalancering.
12. Reboot / boost - Samspil mellem væv og energi.


Det er bedst at der går mellem 2 – 4 uger mellem behandlingerne. Kroppen har behov for at fordøje forandringerne. Ikke sådan ment at man ikke kan få 2 behandlinger om ugen. Men det kan betyde, at man ikke få lige så meget ud af behandlingen, som man ville, hvis man gav den tid.
Hvis du har lyst tager jeg før og efter billeder. Her kan vi se, hvad det er kroppen har givet slip på. Hvilke forandringer der er kommet.
Når du er færdig med de 12 behandlinger, skal der helst gå 3 – 6 måneder før du igen får strukturel forandrende behandling. Kroppen bruger tiden til at vende sig til at være et andet sted.
Derefter er det ofte en god ide at få et eftersyn en gang i mellem. Herved kan man vedligeholde forandringerne.
Nogen vælger at komme med ½ års mellemrum. Andre 1 gang om året. For dem, hvor de sidst 25 % er meget kan have behov for at komme oftere.                                                Er det en holdning du kender?                                                                                         Kroppens ideallinje
Jette Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598