Se adresse

Referencer

Jeg har Idag fået en ALT , ansidtsbehandling, hos Jette og det er meget behageligt og ansigtet er afslappet og blødt bagefter.
Jeg har også for år tilbage taget de 12 behandlinger i SIT og kan varmt anbefale det😀😀
Jeg har nu afsluttet et forløb med 12 behandlinger som har været en luksus for min krop. Det kan klart anbefales.
Jeg kom til Jette med et ønske om hjælp til min nedsunken forfod, hvilket jeg fik og er på den måde sluppet af med smerterne.
Jeg havde længe tænkt på at få løftet mit venstre øjenlåg ved en operation. Dette fik jeg ikke brug for, for det klaredeJette lige med sine blide finger.
Derudover har jeg fået sving i mine arme og hofter igen når jeg går.
Jeg har fået en mere rank holdning og flere små justeringer i kroppen som har løsnet op for gamle spændinger, hvilket har været en god følelse.
Jette har en blid og respektfuld tilgang til kroppen, hvilket gør behandlingen afslappet.
 
 Monica:
Hej Jette
Vil gerne sige mange tak for hjælpen med vores Schæffer pige. Hun havde i flere år en tendens til at halte på sit forben og hver gang fandt du hurtigt tid til hende og hun gik altid rent og glad fra dig. Det var guld værd at du altid kunne hjælpe os og gav hende bedre livskvalitet 😊

Jeg har haft stor glæde af Jette’s SIT behandlinger. Hun får hvilke løsnet op på kroppens bindevæv som har været en stor del af årsagen til at jeg gik til Kiropraktor i mange år. Jeg er ikke i tvivl om hvor meget SIT hjælper på kropsholdningen.

Ole Johannes Jeppesen fortæller om SIT - menneske
 
Hej Jette, Som lovet har jeg sendt dokumentation/billeder :-) af mig der lige har gennemført Berlin marathon.
Det havde ikke kunne lade sig gøre uden din hjælp :-), de behandlinger jeg har fået har gjort at jeg kunne gennemføre løbet med afslappet krop/muskler.
Det jeg frygtede mest var om mine skinneben ville være ødelagt på trods af dine behandlinger, men utroligt nok var der ikke den eneste ømhed i skinnebenene :-) ( men tilgengæld resten af kroppen pga. det lange marathonløb ). Allerede et par dage efter var jeg helt frisk, det har selvfølgelig også noget at gøre med min hårde træning, men også dine behandlinger.
Jeg gennemførte det på 2.50,40, nåede ikke de 2.48.00 men er super glad og tilfreds med den tid jeg gennemførte det på :-).
Pernille og Jane:
Hej Jette.
Så var jeg ude at ride her til formiddag.
Wow en forskel. Kom ned om ham med benene, og havde nemmere ved at sidde på ham. Han svævede endda meget mere, så jeg ku få ham til at gøre nogle ting uden besvær som jeg brugte mange kræfter på før, og ikke kunne holde til særli længe, nu kom det bare til os uden besvær. :)
Min mor red sammen med mig, hun har haft det rigtig godt, både før og efter ridningen(hvor hun plejer at have ondt bagefter). :)
Vi glæder os til at komme igen. :)
Venlig Hilsen Pernille og Jane.
Jette:
Fik denne af Ditte Lolk Lauersen. Udannet i SIT - dyr:
Jeg har haft en MEGET plaget schæfer (arbejdslinje og konkurrencehund på højeste plan) 9 år gammel igennem sit og efterfølgende 6 symp behandlinger. Den gik så ringe på alle ben, at aflivning var på tale. Al pelsen fra maven kørte i den ene side mod ryggen. Ingen kunne komme til halen inkl ejer og havde aldrig kunnet det. Det kan alle nu, pelsen ligger rigtigt, gangen er forbavsende bedre, selvom han ikke er en vårhare, og det frække blik og jagten efter naboens kat er vækket til live. smileysmileysmileyGud hvad gjorde man inden sit ? laugh
Carlotte Albrechtsen tor, 1 november 2012 :
Hej Alle, der er nysgerrige på hvad behandlingen kan gøre for netop dig.
Jeg har overværet og set resultaterne af min mands behandling. Han har efter 20 år kunnet smide sine indlæg i skoene. (p.g.a. ikke ens længde på ben, fik han oplyst dengang. Jette påviste at det var en skævhed i ryggen og behandlede dette.) Han går nu rundt smertefri på 4 måned for første gang i mange mange år. Af bare glæde over sin egen "frihed" har min mand nu overtalt mig til ligeledes 10 behandlinger, for skuldre og ryg. Jeg er smertefri efter to behandlinger men foresætter forløbet da jeg ikke er i tvivl om alle mine andre skavanker kan blive kureret. Med stor tillid og glæde, kærlig hilsen Charlotte Albrechtsen
Palle tir, 5 juni 2012 :
Hej Jette
Blev henvist til dig af en ven - et dejligt træk
Fik en super behandling og gode forklaringer om min krop og hvad problemet med min arm og ryg kunne være.
Sidder her nu 8 timer efter behandling og har det fantastisk godt i kroppen..
Vender helt sikkert tilbage og kan varmt anbefale din behandlingsform til andre.
Palle nielsen Nykøbing F.
Merethe tir, 8 februar 2011 :
Hej Jette og andre, der læser med, Jeg har gemmengået et forløb over 10 gange og kan varmt anbefale dig til andre, der måtte læse denne side. Jeg blev anbefalet at få behandlinger af dig, af en anden klient, og jeg har ikke fortrudt et sekund!!! Men man skal være forberedt på, at forandringen ikke indtræffer på sekundet, og det har da også gået frem og tilbage for mig, men jeg stolede på, at det i sidste ende ville blive godt, og det blev det!!! Det lægger Jette heller ikke skjul på. At tingene tager tid. Jeg får det stadig bedre og bedre. En varm anbefaling fra mig.
 
Skrevet til mig af klient fre, 14 maj 2010 :
Hej Jette Tak for din gode behandling af min lille søn. Du behandlede ham den 3 maj og jeg lovede at ringe efter et par dage vedr. hvordan han reagerede. Tiden er fløjet så der er gået lidt mere end et par dage og det beklager jeg. Allerede næste dag kunne han løfte hovedet i 15 sek og ikke kun i 5 sek;-) samt at jeg kunne mærke, se og høre at han ikke havde så ondt mere (og så vågnede han kun 2 gange om natten). Den 5 maj var han til behandling hos Henrik Brun. Behandlingen hos dig hhv hos Henrik har virkeligt hjulpet vores lille guldklump - han smiler og griner blot man ser på ham:-) - og inden for de sidste dage vågner han kun 1 gang om natten hvilket jeg også tager som et tegn på at han ikke har ondt mere og at hans krop er ved at falde til ro. En ting til: jeg kan give ham tøj på uden at det gør ondt når det skal over hovedet. Endnu engang et stort tak. Mange hilsner fra en mor
 
christina ons, 2 december 2009 :
Kære Jette, jeg vil bare fortælle hvor fantastisk jeg synes at dit arbejde er. Tænk at man går rundt år efter år med en nedsunken forfodsknogle, med deraf følgende skinnebensbetændelse, smerter i lænd, ryg og skulder, uden at den gængse lægevidenskab kan hjælpe en. Efter at man så har besøgt dig nogle gange, så er skinnebensbetændelsen forsvundet, og det samme er smarterne i ryggen... Fantastisk hvad du kan udrette. Knus Christina
Peter Hansen ons, 19 august 2009 :
Kære Jette Det skal lyde en stor tak til dig, fordi du har hjulpet mig til en dagligdag, som nu er til at holde ud. Inden jeg stiftede bekendtskab med dine behandlingsmetoder, var jeg hver dag plaget af meget kraftige smerter. For efterhånden 2 år siden fik jeg en arbejdsskade i ryg, som udviklede sig til kroniske smerter og siden hen udløste fibromyalgi. Med min arbejdsskade startede et rend til kiropraktor og fire forskellige fysioterapeuter, uden de på nogle måder, kunne afhjælpe de efterhånden uudholdelige daglige smerter. Når man som jeg var så kraftig smerteplaget, søger og er villig til at afprøve alt, hvor der er den mindste chance reduktion af smerterne. Heldigvis faldt jeg over din hjemmeside, og efterfølgende hos dig fik gennemgået et behandlingsforløb. Det eneste der kan være lidt skidt for dig, men godt for mig er at jeg nu kun behøver at komme og få behandling Ca. hver anden måned. Håber at du vil gøre lidt mere opmærksom på dig selv, der er rigtig mange der vil kunne få glæde stor glæde af dine behandlinger. Hilsen Peter Hansen Næstved
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Jette Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
     
Jette Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598