Bindevævsmassage


Jeg har siden 1992 arbejdet med bindevævsmassagen og det er særdeles effektivt. Jeg bruger det meget til frossen skulder, seneskedehinde betændelse, tennis albue og golf arm, fibromyalgi, diabetes 2 nerveproblemer, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Bindvævsmassagen blive oftest kombineret med andre teknikker for at gøre behandlingen mere effektiv.
F. eks. en frossen skulder giver ofte mange spændinger, som jeg løsner med Rolf Teknikker.
Kontakt

Jette Harder


Skælskør Landevej 21, Nyrup, 4262 Sandved

Tlf. nr. 40100598
Du er velkommen til at sende en sms.

eller skriv til mig her.

Jeg har også
aften åben!


Kontant betaling
eller mobile pay
Bindevævsmassage er en slags reflekszoneterapi. Det er udarbejdet af en tysk fysioterapeut ved navn Elisabeth Dicke. Hun led i 1929 af en svær blodtryksforstyrrelse i sit ene ben. Der var ved at gå koldbrandt i benet. Hun lå 5 mdr. i sengen og fik derved ondt i ryggen. Hun begyndte selv at arbejde med ryggen. I starten var det meget smertefuldt men efterhånden hjalp det. Også på benet. Det begyndte at krible og stikke i det syge ben og der begyndte at komme varme ned i det. Efterhånden fik hun en kollega til at arbejde med sig. Et år senere kunne hun starte på sit gamle job på hospitalet. Under sit sygeleje have Elisabeth også haft problemer med de indre organer. Også disse problemer aftog og forsvandt.
I 1930 videreudvikledes behandlings metoden af Dicke, Kolrausch og Teirich-Leube.

Bindevævsmassage bliver formidlet gennem nerverne.
Ved bestemte træk i huden påvirker man nervespiserne i huden, der sender signal ind til rygmarven. Herfra går der besked ud til musklerne, de indre organer og til hjernen.
Påvirkningen giver signal om at normalisere sig.


Jeg arbejder også med diabetes 2 patienter, der har fået nervebetændelse i benene. Dvs. jeg har kun haft nogen med nedsat følelse. Ikke en total kollaps af fødderne. Endnu.
Her bliver følelsen efterhånden bedre i stedet for hele tiden at blive dårligere.
Her kombinere jeg med min viden fra Rolf Metoden til at løfte fodrodsknogler der rutsjer ned. Dette kan tage mange smerter i fødderne.
Hvis du ønsker at vide mere er du velkommen til at kontakte mig på 55451427 / 40100598 eller skrive til mig her.
Jette Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598