Se adresse

Børn i behandling

  • Spædbørn, der græder meget, kollik tydelig skævhed
  • Under 3 år, der har tydelig skævhed, svært ved at holde balancen mv.
  • Fra 3 - 7 år, der går forkert på benene, svært ved at løbe mv.
  • Fra 7 - 12 år, der har forkert kropsholdning, ondt i hovedet, kroppen mv.
Børn kan også have mange spændinger.

Der er mange årsager til, at et barn har problemer.
Barnet kan have været i klemme i forbindelse med fødslen. Det kan give kollik og dermed et barn, der græder meget.
Er der nakke, ryg og bækken skævheder afhjælpe jeg de fleste problemer.
Har jordemoren været nødt til at skubbe til skulderen, for at barnet kan komme ud. Kan barnet efterfølgende problemer med at dreje hovedet til den ene side og eller få armen strakt opad. Det kan det skyldes at skulderen og kravebenet ikke sidder, som det skal. Det arbejder jeg med, så det kommer på plads.

Når barnet skal lære at gå, kan det være barnet går ind på fødderne eller tæerne peger indad. Måske klemmes knæene sammen. Det kan gøre at barnet snubler meget og har svært ved at gå. Det afhjælper jeg.

Ældre børn med forkert benstilling kan klage over ømme ben. Andre over ondt i skuldre, nakke og hoved. Måske hænger skulderne meget. Deres sko bliver slidt skæve.

Nogle børn er meget indesluttede, eller bryder sig ikke om knus og kram. Det kan være spændinger i kroppen, der gør at tæt kontakt kan virke ubehagelig på barnet. I så tilfælde opleve jeg at barnet bliver gladere, mere udadvendt og selv opsøger mere kontakt.

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, der er nødvendige og hvor længe de vare.
Nogle børn har nok i nogle enkelte symptombehandlinger. Ved de ældre børn er det, ligesom til voksne en god ide at lave en oprydning i kroppen.
Ved helt små børn - er det ofte nok med få behandlinger. De reagere ofte hurtigt på behandlingerne. Behandlingen vare ofte kun ½ time.
Ved lidt større børn (3 - 7 år) kan man sommetider slå 2 behandlinger sammen. Derved er det ikke længere 10 men et færre antal behandlinger, der er nødvendige.
Større børn (7 og opefter) skal som regel have alle 10 behandlinger. Større børn har ofte brug for 3/4 - 1 times behandling.

 
Selv om dit barn har svært ved at ligge stille, så er det intet problem hos mig. Det har ingen betydning for mit arbejde at barnet sidder op eller bliver aktiveret at andre ting. Jeg skal nok få lavet mit arbejde alligevel.
Voksne bliver også stillet op eller sidder op. Og de bliver bedt om at arbejde med musklerne, mens jeg arbejder i bindevævet.
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 40100598, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Jette Harder
Skælskør Landevej 21, Nyrup
4262 Sandved
Telefon: 40100598
E-mail: info@jetteharder.dk
CVR: 16633747
     
Jette Harder | Skælskør Landevej 21, Nyrup | 4262 Sandved | Tlf.: 40100598